joi, 28 martie 2024

PRIMĂRIA CĂBEȘTI - PRIMĂRIE DE EXCELENȚĂ

 Ieri, 27 martie 2024, la Palatul Parlamentului, la cea de-a doua ediție a Galei „România ești TU”,  Diploma de Excelență a fost decernată Primăriei Comunei Căbești, premiu pentru realizări remarcabile în dezvoltarea comunității locale. Gala are ca obiectiv principal promovarea și dezvoltarea României ca brand de țară unic care îmbină frumusețea naturală a locului, patrimoniul cultural și ospitalitatea premium și care merită să fie descoperită pas cu pas, proiect cu proiect, român cu român.

„Proiectul „România Ești TU” constă în realizarea unei GALE – eveniment în care ne dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni români de „zece”.

Având experiența necesară, inițiatorii proiectului și-au propus să realizeze un produs de anvergură prin care să premieze și să prezinte în detaliu oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale.

Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri…” au spus organizatorii galei.

„Alături de noi au fost colegii mei, domnul ministru al economiei, Stefan Radu Oprea și doamna secretar de stat, Roxana Mînzatu!  Mulțumim organizatorilor pentru premiul acordat și promitem să continuăm lucrurile bune și frumoase la Căbești!” - Corina Ene.