duminică, 2 iulie 2023

TABĂRA DE VARĂ LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ nr. 1 din CĂBEȘTI

 



În 26 iunie a început Tabăra de vară la Școala Gimnazială nr.1 Căbești.

ZIUA 1- În prima zi elevii au cules plante medicinale, în final delectându-se cu o delicioasă "clisă friptă". În paralel, echipajul școlii, condus de profesorul Nicolae Petruț, se antrenează pentru faza națională a concursului Prietenii Pompierilor la care participă în perioada 3-7 iulie în Râmnicu Vâlcea.

ZIUA 2 - Ateliere de cusut și pictură. Copii au făcut desene pentru expoziția din ultima zi a taberei și au cusut săculețe cu motive naționale pentru plantele medicinale culese.

ZIUA 3 - Copiii au fost inițiați în tainele tainele olăritului de către profesor pentru învăţământul preșcolar Ana Florea și au învățat să picteze farfuriile construite. Mulțumim tuturor pentru implicare!

ZIUA 4 - Activitățile de tabăra au continuat printr-o șezătoare istorico-literară. Prof. Angela Botez și Ana Tirla le-au prezentat copiilor personalitatea istorică și culturală a lui Ștefan cel Mare, precum și opere literare inspirate din domnia acestuia. Ghicitori, rebus și jocuri au întregit atmosfera relaxantă a șezătorii.

ZIUA 5 - Vineri 30 iunie s-a încheiat Tabăra de vară de la Școala Gimnazială nr.1 Căbești. Ultima zi a fost o zi relaxantă pentru copii. S-au jucat fotbal pe Valea Dâlbii, badminton, volei, iar organizatorii i-au poftit la un bograci. Seara s-a încheiat cu un foc de tabără.

GALERIE FOTO