duminică, 28 mai 2023

FESTIVALUL COPIILOR

 Duminică, 4 Iunie 2023, între orele 14.00-18.00, Primăria Căbești în colaborare cu Asociația “Dăruiește vise”, organizează ediția a III-a a Festivalului Copiilor pe terenul de fotbal de la Colțani, Căbești.

Participanții se vor bucura de dansuri şi jocuri pentru copii, ateliere de lucru, trucuri pe bază de magie, baloane modelate, tatuaje cu sclipici, baloane de săpun, topogan gonflabil, activități pentru adolescenți și copii, baby corner, concurs piñata.

Se vor juca cu cei mici Prietenii Veseliei: Spiderman, Clownul și Clownita, Minnie și Mickey, Sonic și Hello Kitty!

Acțiunea are ca scop promovarea artei, culturii și activităților educative în rândul copiilor din Comuna Căbești, într-un mod distractiv și antrenant și marcarea zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului!

1 Iunie, Ziua Copilului este ziua în care se celebrează copiii, miracolul nașterii și-al purității și dreptul copiilor de a fi protejați.

Ziua Copilului este sărbătorită pe 1 iunie, atât în România, cât și în alte 50 de țări de pe glob. Deși este dedicată celor mici, pe 1 iunie, fiecare dintre noi poate să se simtă din nou copil, să lase grijile deoparte și să redescopere bucuria jocului.

Vă așteptăm cu drag!