marți, 4 aprilie 2023

APRILIE - LUNA CURĂȚENIEI

 Dragi cetățeni ai comunei Căbești,

Cu toții ne dorim o comună frumoasă, dezvoltată și curată. Este la îndemâna noastră să o facem așa, iar curățenia fără implicarea voastră, a tuturor cetățenilor, nu poate exista.

Așadar, vă invităm pe toți să participăm și să colectăm selectiv, să participați ca voluntari la campaniile de ecologizare sau să organizați voi campanii de ecologizare.

Primăria va organiza campanii de ecologizare în fiecare zi de vineri din luna Aprilie.

In aceste zile Primarie vă poate ridica gratuit anumite deșeuri din fata casei.

Invităm alături de primărie: consilierii locali, Scoala, Biserica, Poliția, medicul de familie, medicul veterinar, pădurarii, poștașul, agenții economici și toți cetățenii acestei comune. 

La primărie găsiți saci si mănuși. Sacii îi veți lăsa pe marginea drumului și vor fi ridicați de către primărie.

Luna aceasta vom colecta electrocasnicele si electronicele gratuit, cât si alte tipuri de deșeuri(voluminoase) - aici intră toate tipurile de deșeuri diferite de cele colectate de firma de salubritate (textile, saltele, mobila, cauciucuri, vegetație, crengi).

Vă invităm pe toți să faceți o curățenie prin casă, curte, pod, grădină și să le strângeți în fața casei sau să le aduceți la Primărie.

Pentru aceste deșeuri vă rugăm să contactați Primaria să le ridice din fața casei dvs. sunând la numărul de telefon 0748 175 484.