joi, 6 ianuarie 2022

 Dragi căbeşteni,

Începem ANUL NOU cu veşti bune şi exemple frumoase pentru comunitatea noastră şi sperăm ca acestea să fie cât mai multe în acest nou an.
În ultima săptămână a anului trecut, cuplurile din comuna noastră care au împlinit 50 de ani de căsnicie, adică cele care au aniversat Nunta de Aur cum se spune în tradiţia noastră au fost celebrate în cadrul unei ceremonii festive la sediul Primăriei.
În cadrul acestei ceremonii s-au acordat acestor cupluri o plachetă jubiliară care să marcheze evenimentul şi o sumă de bani, stabilită prin Hotărârea Consiliului Local Căbeşti, în semn de respect şi apreciere pentru bunul exemplu de loialitate şi trainicie conjugală, oferit comunităţii noastre.
Într-o perioadă în care societatea tinde să minimalizeze valori tradiţionale precum familia, credinţa şi apartenenţa la un loc, cuplurile din comuna noastră care au împlinit 50 de ani de căsnicie sunt modele de urmat pentru fiecare dintre noi. Sunt oameni care au știut şi ştiu ce înseamnă iubirea faţă de soţ/soţie manifestată prin loialitate, respect, înțelegere, încredere și răbdare.
Le mulțumim încă odată pe această cale şi le dorim un sincer şi un călduros: LA MULŢI ANI!
Nouă, Primăriei şi Consiliului Local Căbeşti ne rămâne datoria ca anual să celebrăm cuplurile care ne oferă acest frumos model, iar acest prilej să devină o tradiţie.
,,Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru comuna noastră, pentru copiii, nepoții și strănepoții dumneavoastră și pentru că sunteți un exemplu pentru noi, mai ales în ziua de azi, când valorile familiei sau cele ale căsătoriei nu mai sunt ca cele de acum 50 de ani. Vă mulțumesc încă o dată că ne dați un exemplu pozitiv, nouă celor mai tineri, care ne dorim și noi să ajungem să sărbătorim Nunta de Aur. La mulți ani!” (extras din discursul Primarului Comunei Căbeşti – Corina Ene)