miercuri, 17 februarie 2021

VIITOARELE PROIECTE ALE ASOCIAȚIEI „DĂRUIEȘTE VISE” CĂBEȘTI



În următoarea perioadă, Asociația „Dăruiește vise” Căbești are o agendă încărcată cu proiecte benefice pentru coeziunea comunității locale. Deși proiectele pe termen mediu și lung necesită o perioadă mai vastă de timp, următoarea lună ne așteaptă cu evenimente și proiecte interesante, menite să stimuleze spiritul creativ al elevilor școlii din comună și să unească întreaga societate locală în jurul unui țel comun: educația.

Principala inițiativă a acestei perioade este concursul „Primăvara creației”, demers pe care urmează să îl aducem în curând în atenția membrilor comunității școlare. Acest concurs va avea două secțiuni, una dedicată elevilor din ciclul primar și o alta dedicată celor din ciclul gimnazial, iar elevii vor putea să înscrie lucrări artistice (pictură, desen, lucru manual) sau literare (poezii, proză), pornind de la tema principală a concursului: armonia primăverii.

Prin această competiție, ne propunem să încurajăm performanța artistică, invitând elevii sa se exprime prin mijloace creative. Premiile vor fi consistente, prin acestea dorindu-ne să le oferim noi perspective de dezvoltare pe plan artistic și personal.

Despre surprizele pe care le pregătim nu putem spune prea multe, însă țelul nostru este să aducem cât mai multă armonie în comunitatea căbeșteană și să contribuim la evoluția sustenabilă a comunei.

Vrem să aducem cât mai mulți tineri alături de noi și să le oferim un context de progres pe plan civic, personal și profesional. Acest lucru ne va permite să ne îndeplinim obiectivele pe termen scurt și lung, lansând cât mai multe inițiative și programe dedicate tinerilor comunei.

Ne dorim să vitalizăm perspectivele comunității locale, iar munca noastră va fi orientată spre valorificarea unor domenii precum educația, voluntariatul și cultura.
Răzvan FONCEA, președintele Asociației ”Dăruiește vise”